Gymnasietiden fortsättning...

Det var en sak som inte kom upp på gymnasietiden inlägget och det var detta.

Gymnasietidens...

...Konstverk

image19
Det här är ett lysande exempel på kreativitet och komik.:-P

Gymnasietiden

Gymnasietidens...

...Största blåtira:
Jag själv efter en sammandrabbning med Emil Kåberg i en b-lags match i fotboll.
image21

...Sämsta lokalsinne: David tar hem detta priset efter att ha gått på fel buss. Han skulle till Fellingsbro från Frövi åkte till Örebro och till på köpet tappade han bort sig där.

...Sjukaste dröm: Drömde att jag och Per var på Old Trafford var på han fick för sig att streaka inför 76000 tokiga engelsmän.

... Mest nakna: Säger bara Per N behövs ingen mer kommentar va?

...Skriving: Måste vara den där testskrivningen där 70% av klassen överarbetade och fick IG.

...Vurpa: Känns som om det här är min kategori jag menar vem kommer inte ihåg när jag åkte in i målburen när vi åkte skridskor?

...sport: Tja med tanke på vilken skola man går på så är det väll inte så konstigt att jag väljer hanboll trotts att fotboll är sporten i mitt hjärta.

...Låt: Voodoo Child (slight return) fronten i mitt korståg mot mainstreammusiken.

...Film: Det är verkligen inget cinematiskt mästerverk men ujuj vad många roliga citat man fått från den. Kung:Pow enter the fist.

...Argaste: Borde vara den där stupfulla sam3an i ettan under brännbollsturneringen. Han tyckte att våran taktik att några missade med flit för att det skulle gå så fort som möjligt var fusk.

...Klumpigaste: Våran fysiklärare Sofia som lyckades välta en hel balja med ca 20 liter vatten över hela klassrummet under en labb.

...Citat 1: "Men Reino kan man göra skaker i mjuka material?" Allas våran Karin med ett odödligt citat.

...Citat 2: "Vilken härlig dag!" Våran något överpositiva småföretagande lärare Markus. Måste jag tillägga att det ösregnade när han sa detta?

...Projekt: Måste säga att mitt, Sebbes och Pers projket var oslagbart. Jag menar vem kommer på att bygga en raket?

...Bästa raggningsreplik:  "Jag ligger lågt men du är så söt så det går att fixa om jag får pussa på dig" Per kom på denna när jag fick blodsockerfall någon gång på grund av min diabetes.

... Mest bortappade saker: Tja var ska vi börja? kan rada upp de grejor som jag oftast tappade bort. Busskort, pengar, nycklar, diabetesprylar (sprutor, kanyler, lansetter och blodsockermätare), miniräknare, mobiltelefon och pennor. Jag är lite slarvig.:-P

...Underligaste: Var nog när hör och häpna en sammare fick för sig att klättra upp på den höga skorstenen på skolan och sätta fast ett lakan där det stod att TE1 äger.:-p

...Klädsel: De där labbrockarna vi hade när vi monterade våran raket var riktigt sexiga. ,-)

...Klädsel 2: Fick order att lägga till den  här i efterhand. Kolla Jonas han ser inte riktigt ut som han brukar. Hopppas jag inte blir lynchad för det här.:-S
image20

...Mest elaka: Var nog när jag skrek "Tyst Sofia håll käften!"  ( Det var inte så illa menat som det lät) när hon ropade til våra åskådare att raketuppskjutningen var ett misslyckande.

... mest oväntade: Att våran klass var den med näst mest frånvaro i hela skolan förra året. Det var bara SMIT som var värre.

...Konstigaste betygsättning: "Eftersom ni har valt att att läsa denna kursen friviligt så känner jag att jag nästa är tvingad att sätta VG rätt över." Bosse Bo våran programeringslärare. Tilläggas skall de flesta av oss sög på programering.

...Mest skrämmande: Läst Eddys blogg på lunar? Någon?

...Coolaste lärare: Borde vara Mats som hade mina polers i persondatorer. Han kunde mitt i en lektion börja spela spel på projektorn. Vilken lirare.:-D

...Missförstånd:
Roland: Jaha Tim, det här gick ju inte så bra... Tim: Vaddå, jag fick ju G. Roland: Jaha, jag var helt säker på att du fick IG.

...Flum: Går till mig, Sebbe, Anna och Sara och Per under varje torsdag på höstterminen då vi var helt weird allihopa. Jag menar någon som kommer ihåg mass smset dagen före studentmässan?

...Soft-kväll med Bertil citat: Höhö Schoughs ryggrad!

...Mimare: Bertil när han skall förklara hur ett flöde fungerade.



Hehe måste säga att det har varit ganska så roliga år. Skulle nog skriva hur mycket som hällst i det här inlägget.

Soo Long /  Schoughiis


Blues Solution

Hehe tänkte promota min far lite. Har upptäckt att hans band Blues Solution har en myspace sida med lite smakprov. Jag länkar dit så får ni själv tycka vad ni vill. Måste säga att det låter rätt skönt med lite blues. Kan tillägga att min far är bassisten som för övrigt är längst i bandet. Det är verkligen inte honom jag brås på när det gäller längd.;-)

http://www.myspace.com/bluessolution


image17
Hehe måste säga att han ser riktigt ball ut.


Soo Long / Från en som vägrar sjunga "lilla etta"


JAAEJ

Jag vet inte riktigt vad det är med mig. Det spelar ingen roll om jag så inte har en enda vättig källa. Jag lyckas alltid med mina historie uppsatser.:P Tror jag lyckats fått högsta betyg på¨varenda skriftlig uppgift vi har fått inom historia under gymnasietiden. Hur är det möjligt? Jag kan ju fan inte skriva! Jag lägger ju inte till mycket krut på dem häller. Detta var den skrytiga delen av detta inlägg nu kommer den lite sämmre.
Jag kuggade uppskrivningen till jägareexamen. hade 53 poäng man skulle ha 60 men sådant är livet bara att göra om.
 
Soo long /  Snortagg

Lite fotbollshistoria.

Har  upptäckt att jag att min historia inom fotbollen är ganska så rolig.
Kan ju tillexemel säga att jag stal mitt allra första mål.:P Jag har alltid tyckt om att göra mål, men när jag började med fotbollen tyckte jag det var ganska så kul att stå i mål också. Nu kom det säg att jag fick stå halva matchen i min första match mot Laxå. Jag hade spelat en halvlek som målvakt kom jag tillbaka in på plan mycket målkåt och mål skulle det bli till varje pris. Min bästa kompis för tillfället gjorde allt jobb han tog bollen vid mittlinjen och dribblade av hela laget inklusive målvakt. När han skulle peta n bollen i mål vem tro ni då var framme? Jag såklart! Jag tänkte att min kompis redan hade gjort ett mål så nu var det min tur jag så jag snodde bollen av honom och la in den i mål. Kan säga att efter det så har det blivit ett x-antal fler mål både snygga och konstiga som detta.

Mitt första gula kort var också en liten speciell händelse, men den här gången var det inte jag som stod för det konstiga. Det var en varm och härlig sommarkväll. Mitt lag Nora BKs (som vi faktiskt hete då) pojkar 15 var på match i Grönbo.
Det gick bra för oss vi ledde med 4 eller 5 mot 1. Vi pressade på och lyckades fixa fram en hörna. Det var jag som blev utsedd till att slå hörnan så jag joggade ut till flaggan för att göra min plikt. Nu är det såhär att jag just vid den här tiden hade gått en utbildning till att bli ugdoms domare. När jag stod på plan började jag fundera på om domaren var tvungen att blåsa innan jag fick lägga hörnan. Jag frågade domaren om det var ok att slå hörnan han var tyst... Jag frågade igen inget svar. Den tredje gången blev han sur och sprang ut till mig och skrek det här är för bedrövligt. Maskning! Så jag fick mitt försa gula kort för att jag frågade domaren om det var ok att slå en hörna.
Kan tillägga att denna Grönbodomare är rikskändis inom länen för sin syn på gula kort. Han brukar nämligen vara en flitig användare av dem.
Mitt andra gula kort under tävlingssammanhang tog jag för ett par veckor sedan. Denna gång med a-laget och för att jag skrek kuk när slutsignalen gick (det blev 0-0 vilket inte var något fördelaktigt resultat för oss direkt) det är tydligen inte tillåtet längre skulle ha fått rött igentligen. 

Mycket roliga saker har hänt på fotbollsplanen tillexempel när jag blev utskälld av spelaren som jag assisterade till målet som gav oss  första serievinsten. Jag sköt i stolpen och han slog in returen. Han blev sur på att jag inte gjorde mål direkt.:P

Nä undar om man skulle träna lite mer på diverse djur, gevär och hundar. Ska ju skriva upp jägareexamen imorgon. Känns som 200 kr i sjön tyvärr.

Soo long/ Wiliy Jizznuts. ;-P Vill ni också ha en lite porrigare version av erat namn? Gå då in på den här sidan:
 
http://www.sinner.se/pornalizer/

Vad gammal man börjar bli. :-s

Tiden går har jag upptäckt. Har idag tragglat mig egenom den sista mattelektionen på gymnasienivå.:-D Det har varit tre långa år med mycket slit och mycket svordomar framför dessa böcker men nu äår man äntligen färdig... För den här gången i alla fall. Finns förmodligen risk för att man kommer få möta på begrepp som derivata, integral och differentialekvation igen snart.

Har upptäckt att jag börjat bli ganska så skäggig. Kanske börjar bli dags att raka sig igen.

Imogon skall man ge lite kritik på några SA2ors historiearbeten. Skall bli vädligt intressant att se hur det här med opposition fungerar.

Citatet för dagen:
"Alla är ansvariga inför alla för allt som sker på jorden." Fjodor Dostojevskij

Soo long / Den mer och mer tomte liknande Schoughiis


FAAN! Ännu gång!

Har jag en dålig aura eller?  Jag kan inte vinna i något jag håller på med i år. Den här gången tror jag att det beror direkt på mig också.  Jag brännde straff! Jag ska nog sluta att lägga straffar förutom på träning, knappt då häller.
Kan i alla fall Säga att jag gjorde årets hanbollsmål.;-)


Nä nu är det tuf som som gäller.

Soo long/ Den största målsumparen som gått på denna jord.


Sjuk

Efter en sen natts jobb med diverse skoluppgifter vaknade jag vid 0645 och kände att min hlas var helt igensvullen. Det var så illa att jag hade tappat talförmågan. JAg beslutade att det inte var någon mening att gå till skolan så jag hammnade i sängen istället. Där hade jag en Michel Moore dag jag kollade på Bowling for Columbine och Farenheit 9/11. Jag måste säga att jag blir lika road och förfärad av båda filmerna.
Imorgon är det klasskampen i skolan. Då skall vi i MVTE visa ekonomerna hur man spelar fotboll.:P Det kan ju bara gå på ett sätt.
 
image16

Hittade för övrigt de förmodligen fulaste par solglasögon någon människa har ägt.
De kan nog komma väl till pass när man drar och fiskar nästa gång.;-)

Soo Long

U.F.O.

image15


Hittade en ganska skum bild i min sammling. Ser riktigt speedad ut. Kolla mina pupiller!
Jag har inte rökt på utan har bara varit på ögonbotenfotografering.


SUCK!

SItter här lite smått panikslagen och försöker knåpa ihop ett historiearbete helt utan källor. Det är i alla fall meningen att jag skall göra ett arbete om gruvindustrin omkring Nora. Jag hade planerat in att jag skulle gå till biblioteket idag och skriva lite där och låna lite böcker men så visar det sig att biblioteket är stängt för att det är kristihimmelsfärd som ingen bryr sig om i alla fall. Så nu sitter jag här helt utan några källor av rang och försöker knåpa ihop något som i alla fall liknar ett pm.
Är det någon som känner för att hjälpa till så är det bara att lämna av en bok om bergsindustrin i bergslagen eller något om Nora förr i tiden i min brevlåda . Anders vedbergsgatan 17a Nora innan 5 imorgon. Kan man hoppas på hjälp från någon? ;-)

Imornn blir det b-lags mach mot Guldsmedshyttan. Vore kul om man kunde få näta för fjärde gången i rad med b-laget. :P

Soo Long

Lite fiske

Hihi det blev en resa i år med.:P Vecka 29 bär det av till en liten stuga vid ån Långan i Jämtland. Efter en lång vinter av väntande så var det här en av de bästa nyheterna jag kunde få.  Det är  så synd att man nästan aldrig fiskar längre kommer ihåg när man var i 13-14 års åldern då kunde man fiska varje helg och jag gjorde det vad mycket minnen och upplevelser man fick. Saknar mina dagar på Järleån och Usken med ett metspö och en liten god matsäck bredvid sig medans man väntar på att aborren skall nappa.  Nu längtar jag verkligen till sommarens höjdpunkt när man får blöta flugan på ställen som detta och kanske får lura en eller annan harr eller öring.

image12 



Soo long / Schoughiis


FAAAN!

Är vi så här jävla dåliga? Ska vi inte kunna vinna en jävla match? Aja bara att kämpa på :-\

Skumt

Det är skumt det  faktiskt är någon tapper själ som är inne på min blogg varje dag vet inte varför om jag skall vara ärlig. Skriver ju inge.
Det har hänt en del sedan sist. Det verkar som man äntligen har lyckats slå sig in i a-laget på alvar nu. Skönt att få spela men när skall målen komma? Är ju stolpe ut hela tiden.
Sitter faktiskt nu och laddar inför match ikväll mot Stene. Vi ska bara vinna matchen!

Efter fotbollen är det fysik som gäller. Sista provet på fysik b wohooo. Det är också det svåraste provet på fysik b tyvärr. Magnitism är inget att leka med. .P

Har i alla fall fått veta att jag Sebbe, Per och Daniel fick biljetter till Sverige-Danmark i höst. Så den 8 september bär det av till ett fullsatt Råsunda.:P

Just nu spelas Stevie Ray Vaguhns Sguttle buttin foch Life by the drop flitigt på min mp3. Otroligt duktig bluesgittarist.

So long...