Lite fotbollshistoria.

Har  upptäckt att jag att min historia inom fotbollen är ganska så rolig.
Kan ju tillexemel säga att jag stal mitt allra första mål.:P Jag har alltid tyckt om att göra mål, men när jag började med fotbollen tyckte jag det var ganska så kul att stå i mål också. Nu kom det säg att jag fick stå halva matchen i min första match mot Laxå. Jag hade spelat en halvlek som målvakt kom jag tillbaka in på plan mycket målkåt och mål skulle det bli till varje pris. Min bästa kompis för tillfället gjorde allt jobb han tog bollen vid mittlinjen och dribblade av hela laget inklusive målvakt. När han skulle peta n bollen i mål vem tro ni då var framme? Jag såklart! Jag tänkte att min kompis redan hade gjort ett mål så nu var det min tur jag så jag snodde bollen av honom och la in den i mål. Kan säga att efter det så har det blivit ett x-antal fler mål både snygga och konstiga som detta.

Mitt första gula kort var också en liten speciell händelse, men den här gången var det inte jag som stod för det konstiga. Det var en varm och härlig sommarkväll. Mitt lag Nora BKs (som vi faktiskt hete då) pojkar 15 var på match i Grönbo.
Det gick bra för oss vi ledde med 4 eller 5 mot 1. Vi pressade på och lyckades fixa fram en hörna. Det var jag som blev utsedd till att slå hörnan så jag joggade ut till flaggan för att göra min plikt. Nu är det såhär att jag just vid den här tiden hade gått en utbildning till att bli ugdoms domare. När jag stod på plan började jag fundera på om domaren var tvungen att blåsa innan jag fick lägga hörnan. Jag frågade domaren om det var ok att slå hörnan han var tyst... Jag frågade igen inget svar. Den tredje gången blev han sur och sprang ut till mig och skrek det här är för bedrövligt. Maskning! Så jag fick mitt försa gula kort för att jag frågade domaren om det var ok att slå en hörna.
Kan tillägga att denna Grönbodomare är rikskändis inom länen för sin syn på gula kort. Han brukar nämligen vara en flitig användare av dem.
Mitt andra gula kort under tävlingssammanhang tog jag för ett par veckor sedan. Denna gång med a-laget och för att jag skrek kuk när slutsignalen gick (det blev 0-0 vilket inte var något fördelaktigt resultat för oss direkt) det är tydligen inte tillåtet längre skulle ha fått rött igentligen. 

Mycket roliga saker har hänt på fotbollsplanen tillexempel när jag blev utskälld av spelaren som jag assisterade till målet som gav oss  första serievinsten. Jag sköt i stolpen och han slog in returen. Han blev sur på att jag inte gjorde mål direkt.:P

Nä undar om man skulle träna lite mer på diverse djur, gevär och hundar. Ska ju skriva upp jägareexamen imorgon. Känns som 200 kr i sjön tyvärr.

Soo long/ Wiliy Jizznuts. ;-P Vill ni också ha en lite porrigare version av erat namn? Gå då in på den här sidan:
 
http://www.sinner.se/pornalizer/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback