Tidsbrist

Nu var det visst bra länge jag skrev något här. Jag ska bättra mig jag lovar.
Den senaste tiden har innehållit en hel del skolarbete med diverse hemprov och annat trevlig.
Det har sugit musten ur mig och just nu känner jag bara för att gå och dö.

En positiv sak som hänt den senaste tiden i alla fall är min comeback på fotbollsplanen. Efter att ha varit skadad och sjuk ett längre tag var jag äntligen tillbaka och tränade i måndags. Det lönade sig och jag fick faktist vara med och spela hela matchen mot Skyllberg igår. Det blev 0-0 men jag är väll hyffsat nöjd med min insats ändå.

Ska försöka att uppdatera lite offtare framöver So long så

7-1


Glory, glory, Man United, Glory, glory, Man United, Glory, glory, Man United,
And the reds go marching on, on, on.....


Det här är lycka.

Lite musik

Det senaste halvåret har jag hör och häpna börjat lyssna på lite musik. I många år var jag helt ointresserad av allt vad musik hette. Lite konstigt kanske med tanke på att resten av min familj är ganska så musikaliska av sig.
Tja jag är väll fortfarande lite speciell i min smak, tycker mina kompisar i alla fall. Senaste tiden har det spelats en hel del klassisk rock och blues i min mp3 spelare. Hendrix, The Who, Led Zeppelin, Dylan och The Doors har gått varma i mina hörlurar. Jag har upptäckt hur geniala dessa artister verkligen är det är inte för inte att de spelas fortfarande 30-40 år efter att de kom ut. Genialiteten och det på något sätt "rena" i denna musik gör den fantastisk. 
Som sagt många av mina kompisar tycker att jag är jättekonstig som kan lyssna på så gammal och "skrikig" musik som tillexempel Jimi Hendrix. Här följer en lista på låtar som bara måste lyssnas på för att förstå vilka otroliga artister dessa gammla trojänare var.

1 Little Wing-Jimi Hendrix Hendrix är ofta förknippat med höga skriga låtar med mycket effekter. Denna låt är motsatsen till detta. Jag tycker att texten, känslan och gittarspelet är underbart. Har man aldrig hört Hendrix skall man börja med denna låt. 

2 When the Levee Break- Led Zeppelin Det bästa rockbandet genom tiderna i sitt esse. Trummor, munspel, sång och gittar i perfekt symbios. Tungt som bara den

3 Layla- Derek and the Dominos Klassiker som har en riktig bra komposition. Låten handlar om Eric Claptons kärlek till  George Harissons fru. Clapton var god vän med Geroge Harisson. Gitterriffet i början av låten är grymt.
Här följer en länk så förstår ni vad jag menar.
http://www.youtube.com/watch?v=D2sfelvHAlU
 
4 The End- The Doors Är väll igentligen inget jättefan av The Doors men eftersom jag förknippar denna låt så mycket med prologen till Apocalypse Now måste den vara med. Det är världshistoriens snyggaste intro till en film.

5 All along the watchtower- Jimi Hendrix som jag läste någonstans en av få låtar som av Dylan som någon gör bättre en Dylan själv. Kuriosa: Hendrix använder en tändare som slidar i denna låt med en tändare.

6 Hey Hey- Eric Clapton Låt som gör en glad helt enkelt.

Frisknat till

Jag har blivit mycket dålig på att uppdatera har jag märkt. Hmm har väll helt enkelt haft för mycket att göra den senaste tiden.

Jag har i alla fall frisknat till från min förkylning, så nu är det äntligen dags för comeback på fotbollsplanen.
Jag har den senaste tiden blivit ganska rastlös och lättretad så det ska bli ganska så skönt att äntligen få röra på apostlahästarna på tisdag.
Några andra som också skall röra på benen på tisdag är Rooney, Ronaldo och Co. Tisdagens match var väll ett relativt bra resultat med tanke på omständigheterna (utvisningen på Scholes var väll inte direkt vad United behövde i en sådan viktig match).Det räcker nu med en 1-0 seger för att United skall vara i semifinal för första gången sedan 1999 och vi vet ju hur det gick den gången så nu är det bara att hoppas...






Förkyld

Människan har upptäckt hur man gör eld, uppfunnit hjulet och rest till månen, men nog fan skall vi inte kunna hitta på ett effektivt sätt att häva en förkylning. Ännu ett bevis på att människan inte är så briliant alla gånger.
Det är egentligen ganska komiskt att vi människor nästan kan klara av alla hinder men vi kan inte döda ett virus.

Har funderat lite över A.H.A. Det var ett tag sedan jag skrev något om våran motståndsgrupp. Hatet har de senaste månaderna börjat växa i mina ådror så jag tänkte snart dra igång en ny aktion mot Hällefors. Då har vi kommit till problemet vad skall våran motståndsgrupp hitta på? Det tog faktiskt ett tag för mig att komma på något men så slog det mig jag skall utnyttja biologisk krigsföring. Jag tänkte att jag antingen skulle klä mig antingen som en bonfjortis eller som en sliten alkis. Sedan skulle jag sätta mig på bussen till Hällefors för att sedan hosta på så många jag kan när jag är framme. Min plan kan inte misslyckas! muhahahaha

Läste en liten rolig notis i gårdagens aftonbladet. Tydligen så är de borgligas ras i opinionsmätningarna det största rasen någonsin för en ny regering. Enbart Socialdemokraterna var tydligen större en alla allianspartier tillsammans just nu.Om folk inte var så naiva, lättlurade och egoistiska hade vi kanske inte varit så missnöjda md vår regering just nu.
Någon som är på ett vad? 100kr på att Socialdemokraterna får över 50% av mandaten i riksdagen nästa val.
Tror ni att Mona Sahlin och Margot Wallström kan göra om Tage Elanders och Olof Palmes bedrift från 1968?

"The only true wisdom is in knowing you know nothing."
Socrates